Woolrich is de beste investering voor koukleumen!

woolrich
Ingrid december 11, 2019 Geen reacties

Ik ben een echte koukleum en daarom moet ik altijd een goede winterjas hebben. Mijn favoriete winterjas is die van Woolrich, want deze jas is heerlijk warm en hij ziet er ook nog eens heel mooi uit. Ik heb de Woolrich W’s Luxury Arctic Parka in het zwart gekocht bij Pauw.com en ik ben er heel erg blij mee. De Arctic Parka is een van de klassieke winterjassen die Woolrich iedere jaar weer opnieuw uitbrengt en ik heb me laten vertellen dat dit een van de bestverkochte modellen is. Ik begrijp helemaal waarom deze jas zo populair is, want ik ben ook echt helemaal fan geworden!

Ten eerste is de jas dus echt heel erg warm. Dit staat niet alleen in de omschrijving op Pauw.com, maar ik heb dit zelf ook in levenden lijve ondervonden. De jas is namelijk gevoerd met eendenveren en -dons en dat isoleert natuurlijk supergoed. Het is voor mij nu totaal geen moeite meer om in de sneeuw en kou te moeten staan, want met deze Woolrich winterjas zit ik er altijd warmpjes bij. De bontkraag (gemaakt van een heerlijk zacht vossenvachtje) maakt de jas extra warm en chique! Het handige aan deze bontkraag is dat hij afneembaar is. Op minder warme dagen doe ik deze bontkraag dus gewoon af en dan lijkt het alsof ik een nieuwe jas heb! In de mouwen zitten trouwens windstoppers, dus de kou kan je lichaam echt niet bereiken als je de jas aanhebt. Daarnaast is de jas ook nog eens waterafstotend. Je kunt dus moeiteloos door de regen lopen of fietsen, zonder dat je nat wordt.

De tweede reden waarom ik zo enorm blij met deze Woolrich parka ben, is vanwege het design. Ik vind de jas heel mooi en hij staat me erg leuk. Je kunt hem bij alle outfits aan en de zwarte kleur verveelt eigenlijk nooit! Enerzijds is de jas heel chique door de mooie bontkraag, maar zonder de kraag oogt de jas weer wat sportiever en basic. Verder kleedt de jas ook goed af en krijg je er een mooi figuur door. Sommige warme winterjassen laten je een beetje dikker lijken dan dat je daadwerkelijk bent. Gelukkig is dat dus niet zo met deze Woolrich Luxury Arctic Parka en heb je met de jas aan nog steeds een mooie taille. Woolrich jassen zijn niet goedkoop, maar door het tijdloze design, de klassieke zwarte kleur en de goede kwaliteit kun je deze jas nog jarenlang dragen. Ik zie het dus als een goede investering voor koukleumen en ik ben er in ieder geval ontzettend tevreden over!