Gellak verwijderaar

Gellak verwijderaar
Ingrid september 17, 2021 Geen reacties

Nagellak is een van de populairste cosmetische producten voor vrouwen. De meeste vrouwen zijn dol op het versieren van hun uiterlijk. Hun gezicht wordt meestal het vaakst onder handen genomen. Eerst komt er een laagje foundation op het gezicht (tenzij de dame eerst een zachte gezichtscrème op haar gezicht smeert). Dit zorgt ervoor dat je gezicht egaal van kleur wordt en dat oneffenheden minder zichtbaar zijn. Daarna komt meestal een poeder zodat de foundation goed op zijn plek blijft zitten. Daarna is vaak een highlighter of contour aan de beurt, maar dat is optioneel. Ten slotte wordt er nog een laagje mascara op de wimpers aangebracht, en de meeste vrouwen zijn good to go. Helaas worden de nagels, vooral in de winter, op zo’n doordeweekse dag vaak vergeten. Het lakken van nagels gebeurt meestal op een dag dat je veel vrije tijd over hebt en je toevallig ziet dat je nagels vrij saai erbij liggen. Dat is zonde, omdat je nagels, althans je vingernagels, eigenlijk bijna altijd zichtbaar zijn. Het leven is te kort om er saai bij te lopen. Gellak is the way to go!

Waarom is gellak een onmisbaar product voor veel vrouwen?

Gellak is voor veel vrouwen het ultieme product om hun uiterlijk te verfraaien. Gellak bestaat uit een combinatie van gewone nagellak en UV gel. Deze twee soorten lak worden in verschillende lagen op je nagels gesmeerd, zodat het geheel goed in elkaar kan overlopen en de twee soorten lak eigenlijk samensmelten. De gellak blijft hierdoor extra lang zitten en je hoeft dus niet iedere vier weken een nieuwe laag aan te brengen. Dit is een van de redenen wat gellak enorm populair maakt, vooral in de zomer, als je je veel in water bevindt. Want, wie houdt er nou niet van om een verfrissende duik in het zwembad of in de zee te nemen? Een ander voordeel aan gellak is het extra glimmende uiterlijk van de lak. Dit hoogglanzende uiterlijk zorgt ervoor dat jouw nagels opvallen en er gezond en verzorgd uitzien. Bovendien blijft de nagellak krasvrij door de extra gellak die eroverheen is aangebracht. Ideaal als je veel met je handen moet werken! Ten slotte zorgt gellak ervoor dat je nagels steviger worden en minder snel zullen breken. Jouw nagels zijn honderd procent beschermd tegen uitstekende spijkers en andere scherpe dingen!

Gellak verwijderaar voor verwijderen van gellak

Gelnagellak blijft onwijs lang zitten. Dit is fijn, maar het kan zijn dat je op den duur de kleur of het patroon op je nagels zat bent. De enige oplossing hiervoor is het verwijderen van de gellak. Dit lijkt makkelijker dan het in werkelijkheid is. Doordat het specifieke gellak betreft, is het verwijderen een flink karwei. Geen nood! Hieronder wordt duidelijk uitgelegd hoe jij op een verantwoorde manier jouw nagels van gellak kan ontdoen met een gellak verwijderaar. Sommige dames gaan als een malle tekeer met producten die erg slecht zijn voor je nagels, zoals alcohol. Dit is nergens voor nodig. Volg gewoon onderstaand stappenplan, en alles komt op zijn pootjes terecht. Binnen de kortste keren heb jij weer nagels au naturel!

Stap 1

Vijl met een goede vijl het bovenste laagje van jouw gelnagels. Dit bovenste laagje betreft de gel en deze is lastig te verwijderen met aceton. Als je dit met een vijl alvast eraf haalt, dan kan de aceton beter in jouw nagel doordringen.

Stap 2

Doe aceton op wat watjes en wikkel deze watjes om je nagels heen. Ga niet heel hard heen en weer wrijven, dit kan ervoor zorgen dat je nagels in de toekomst sneller zullen breken.

Stap 3

Wikkel aluminiumfolie om de watjes om je nagels heen. Laat dit zitten voor ongeveer 15 minuutjes. Ga eventjes kort wat anders doen. Het kwartier zal omvliegen!

Stap 4

Haal het aluminiumfolie eraf en als het goed is, is de aceton in jouw nagels getrokken en zit alle gelnagellak op de watjes. Als er nog wat resten nagellak op jouw nagels zitten, kan je even zachtjes met het watje erover heen gaan. Als het goed is, zijn jouw nagels nu helemaal verlost van de gellak!

En, weet jij hoe je de volgende keer deze lastige situatie gaat aanpakken? Gellak krijgt jou niet meer klein, jij weet precies hoe jij dit lastige goedje van je nagels krijgt. Zo hoef je niet meer je nagels te verpesten met producten die enorm schadelijk zijn voor je nagels. Als je gewoon bovenstaande stappen uitvoert, dan komt het zeker goed en blijven jouw nagels stevig en hard. Jouw nagels zullen weer stralen als de zon dankzij het stappenplan!