Bedankje voor je collega met awardje.nl

Ingrid september 17, 2021 Geen reacties

Iedereen houdt ervan om af en toe een complimentje te krijgen. Even de bevestiging krijgen dat je goed bezig bent en dat je werk en jouw aanwezigheid gewaardeerd worden. Dat is altijd fijn om te horen. Het zorgt ervoor dat je band met je collega’s sterker wordt en dat jullie beter op elkaar raken ingespeeld. Dat is belangrijk, want je werkt effici├źnter en beter als je gezellige en lieve collega’s hebt. Een goede, positieve sfeer op de werkvloer is een voorwaarde voor het leveren van goed werk. Als je je niet op je gemak voelt op je werk, zie je dat direct aan de manier waarop jij je werk aflevert.

Het kan helaas gebeuren dat een collega het team gaat verlaten. Dat is jammer, maar helaas niet onvermijdelijk. Iedereen vindt het leuk om zo nu en dan een nieuwe kans te pakken in de vorm van een nieuwe baan. Maar, de hamvraag is echter, wat geef je zo’n vertrekkende collega precies?

Waarom is het essentieel om jouw collega te bedanken?

Als je jarenlang met iemand hebt samengewerkt, staat het wel zo netjes als je een klein cadeautje geeft om je collega te bedanken voor zijn of haar inzet. Bovendien zorgt het ervoor dat jij blijk van je waardering voor je collega geeft, en dat je wellicht zelfs buiten werk nog met elkaar kan afspreken door met elkaar te lunchen bijvoorbeeld. Zo leer je elkaar ook weer op een nieuwe manier kennen. Het is wetenschappelijk bewezen dat collega’s je gelukkiger maken en ook ervoor zorgen dat jij beter werk aflevert door af en toe feedback te geven. Zo’n collega is dus goud waard. Op de website awardje.nl kan je een persoonlijk cadeau voor jouw geliefde collega samenstellen dat recht doet aan zijn of haar fijne karakter.

Wat is awardje.nl precies voor website?

Awardje.nl is een website waar je originele cadeaus kan bestellen. Je maakt eenvoudig zelf een award waar je een persoonlijke boodschap op kan laten graveren. Deze persoonlijke boodschap maakt het een origineel en emotioneel geschenk, en de ontvanger zal je ook eeuwig dankbaar zijn dat je dit voor hem of haar hebt laten maken. Op awardje.nl kies je zelf hoe je award eruit komt te zien. Je hebt de award al binnen 4 tot 5 dagen in huis, dus over de service hoef je je niet druk te maken. Bovendien kan je altijd terecht bij een van de professionele medewerkers die erg veel kennis en expertise hebben op het gebied van awards.

Informatie over de award

De award kost slechts 19 euro. Deze aanbieding is tijdelijk geldig, dus wees er snel bij. De award is zo’n 20 centimeter hoog, dus hij is zeker groot genoeg om bijvoorbeeld boven de open haard neer te zetten. Zo kan zelfs de visite genieten van het prachtige cadeau. Verder is de award gemaakt van acrilyc glas, dus je hoeft niet bang te zijn dat deze snel kapotgaat. De award zal dus lang mooi blijven. Een cadeau for a lifetime!

En, heb jij ook voldoende inspiratie op kunnen doen voor jouw lieve collega die helaas het team of de afdeling gaat verlaten? Een award is een originele manier om jouw collega te bedanken voor zijn of haar inzet en voor al het werk dat hij of zij heeft verzet namens het team en voor de afdeling. Jouw collega is echt nummer 1 en dat mag de hele wereld weten ook. Een award van awardje.nl zorgt ervoor dat iedereen kan zien hoe dol jij op je collega was. Ze mogen in hun handjes knijpen met zo’n collega en dat moet duidelijk gemaakt worden aan de hand van een prachtig geschenk in de vorm van een luxe beker. Jouw collega’s mond zal spontaan openvallen als hij of zij dit weelderige geschenk ziet. Succes gegarandeerd!