Op een Wandler tas blijf je verliefd

Wandler tas
Ingrid mei 19, 2020 Geen reacties

Wandler tassen zijn de meest unieke tassen met innovatieve, strakke ontwerpen die je graag met je mee draagt. Met de productie van nieuwe modellen en ontwerpen, laat het je zelfs matchen met elke outfit met zijn perfecte vorm. Zo’n schattig accessoire is een Nederlandse passie en je komt ze dan ook overal tegen. Je kunt de jouwe krijgen met de grootte, lengte, breedte en zelfs kleur naar jouw voorkeur. Dankzij zijn unieke design, kun je een Wandler tas makkelijk spotten. Het is een echt designer item, waarmee jij een statement maakt. Het is een tas die je met trots over de schouder draagt of in de hand hebt.

Sublieme afwerking, gedurfde kleuren

Pauw.nl biedt Wandler aan die in Amsterdam is gevestigd. De tassen zijn handgemaakt in Italië en werkt inmiddels samen met een aantal retailpartners wereldwijd. Het leer word plantaardig gelooid om de meest sublieme afwerking en elegante vorm met gedurfde kleuren te garanderen. Het gebogen design is ontworpen in allerlei tinten voor een veelzijdige look die moeiteloos in je dagelijkse repertoire past. De klep met magnetische sluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij je spullen kunt, terwijl de handgreep aan de bovenkant en de optionele schouderriem meerdere draagopties bieden. Je kunt de jouwe dragen met elk model jurk of gepolijste jas. Hun stijl is altijd bij de tijd en de ontwerpen blijven innoveren. Het Wandler merk tassen komt het meest voor in de streetstyle van dit seizoen, de trends die de boventoon voerden.

Populair onder influencers en celebs

Als je alle streetstyles zorgvuldig bekijkt, terwijl ze uit elke stad binnenstromen, zal het je opvallen dat de nieuwe tas van Wandler behoort tot de topmodeset van 2020. Sinds de lancering in 2017 zijn de tassen al favoriet geworden onder mode-insiders, influencers en zelfs celebs. De ontwerpen zijn een geweldig ontmoetingspunt tussen minimalisme en vrouwelijkheid, waardoor ze zeer veelzijdige toevoegingen zijn aan elke garderobe, dus het is niet zo verrassend dat ze stijgen op de populariteitsladder. Bij elke tas probeer je jezelf uit te dagen en te spelen met het vinden van een gelijk evenwicht tussen vrouwelijke en schone androgynie. Het heeft alle directionele vormen en het dynamische kleurgebruik wordt een leidraad in je garderobe. Je wordt volledig aangetrokken door deze esthetische look in een tas.

Wandler is tijdloos

Het is een klassieke baguette-vorm; klein, met duurzame materialen, zoals leer. Het past bij iedereen. Meer dan dat, het heeft een geweldige, gestroomlijnde en gestructureerde vorm die wordt geleverd in een handvol materialen en kleuren, die neutraal of explosief kunnen zijn. Het wordt ook geleverd met een lange riem en een korte handgreep aan de bovenkant, zodat je zelf kunt kiezen hoe je het wilt dragen. wat designertassen betreft, is het niet astronomisch duur met de verschillende versies die momenteel beschikbaar zijn tegen betaalbare prijzen bij Pauw.nl. Aangezien de tas een tijdloos ontwerp heeft, betekent dit dat je er een budget voor kunt maken. De prijs is het waard door zijn investeringswaarde, want op een Wandler tas blijf je nog jaren na aankoop verliefd. Haal dus snel jouw nieuwe grote liefde in huis!