Koophuizen gezocht in Duitsland? Bekijk het grote en betaalbare aanbod prachthuizen!

koophuis duitsland
Ingrid december 30, 2019 Geen reacties

Een huis kopen is een handeling waarbij je niet over één nacht ijs wilt gaan. Zeker niet als je een huis in het buitenland op het oog hebt, zoals Duitsland. Natuurlijk wil je in jouw zoektocht naar geschikte koophuizen geen misstap maken, dus schakel je een betrouwbare makelaar in Noordoost-Nederland in om het aankoop proces soepel te laten verlopen. Wanneer je een koophuis zoekt in de grensregio met Duitsland, dan is Oostmakelaardij.nl jouw ideale partner. Oost Makelaardij hebben een interessant aanbod koophuizen in Duitsland in de verkoop staan. Grote, sterke, robuuste en vooral ook voordelig geprijsde woningen die in trek zijn op de Nederlandse markt. Want de interesse van Nederlanders in de Duitse woningmarkt groeit al jaren. Waarom? Het is eenvoudig: Duitse panden, vrijstaande woningen en boerderijen zijn relatief voordelig, van prima kwaliteit en vaak voorzien van een flink perceel met eigen grond. Probeer dat in Nederland maar eens te krijgen zonder jezelf diep in de schulden te steken! Maar waarom zou je überhaupt in Duitsland willen wonen en – eventueel – werken?

Volop werk
Een reden die veel mensen aanvoeren voor hun vertrek naar Duitsland, zo merken we bij Oostmakelaardij.nl, is het gegeven dat leuk werk op dit moment in Duitsland voor het oprapen ligt. Net als in ons eigen land slaat de vergrijzing bij onze oosterburen flink toe. Kansen genoeg dus op een leuke baan die in Nederland wellicht niet voor je in het verschiet ligt.

Riante en ruime woningen voor een eerlijke prijs
Los van voldoende werk zijn er over de grens ook veel woningen beschikbaar. En natuurlijk, zo merken we bij Oostmakelaardij.nl, maken die woningen al snel indruk op ons Nederlanders. Typerend voor Duitse huizen is namelijk dat ze vaak vrijstaand zijn, een groot interieur hebben, op grote percelen staan en, dat is natuurlijk het mooiste, al snel tientallen procenten lager geprijsd zijn dan soortgelijke Nederlandse panden. Daar komt nog bij dat de gemeentelijke belastingen in Duitsland niet zo hoog zijn als in Nederland. In Duitsland kun je dus lekker landelijk, ruim én betaalbaar wonen.

De taal leer je snel
Naast de comfortabele en ruim opgezette Duitse huizen, ligt de Duitse taal ons Nederlanders wel. Vrijwel iedere Nederlander heeft op de school een goede basis meegekregen om Duits te kunnen spreken en verstaan. Communiceren met onze oosterburen en kennissen dan wel vrienden maken, is om deze reden een stuk gemakkelijker dan wanneer je bijvoorbeeld naar Polen, Hongarije of Roemenië…

Boodschappen doen is genieten
Je hebt vast wel eens een Duitse supermarkt als de Edeka, Rewe of de Norma bezocht. Wat je dan merkt is dat deze supermarkten een groot aanbod hebben aan kwalitatief superieur voedsel en regelmatig ook voor scherpere prijzen dan in Nederland. Duitsers weten goed wat lekker is en hanteren daarvoor aantrekkelijke en eerlijke prijzen. Maar je gaat over de oostgrens ook profiteren van lagere benzineprijzen, je betaal minder wegenbelasting en kunt goedkopere auto’s krijgen. Kortom: leven in Duitsland is op belangrijke vlakken goedkoper dan in Nederland. Bekijk direct het huizenaanbod van Oostmakelaardij.nl om te kijken of je ook van de pro’s van een Duitse huis kunt profiteren!