Jacob Cohen; Favoriete jeans aller tijden!

Jacob Cohen Jeans
Ingrid december 21, 2019 Geen reacties

Ik heb prachtige Jacob Cohen jeans besteld bij Pauw.com en het is echt mijn lievelingsbroek geworden. Ik draag de spijkerbroek het liefst iedere dag, want hij ziet er niet alleen mooi uit, maar zit ook nog eens heerlijk. Jacob Cohen jeans zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt, dus als je kwaliteit wel kunt waarderen, moet je zeker bij dit Italiaanse kledingmerk zijn! Ik ben deze keer voor de blauwe Jocelyn slim fit jeans gegaan, omdat ik nog een strakke spijkerbroek in een klassieke donkerblauwe denim-kleur zocht.

De Jocelyn spijkerbroek kleedt heel mooi af. Als je graag optisch slankere benen en rondere billen wil, dan is deze jeans echt perfect! Er zit namelijk net genoeg stretch in dat de broek flatteus om je lichaam valt en dat zie je dus ook terug in de spiegel. Dankzij deze jeans lijken mijn benen een heel stuk slanker en ineens heb ik ook mooie en aanwezige billen! Je kunt je dus wel voorstellen dat ik superblij ben met deze broek, want het doet veel goeds voor mijn zelfvertrouwen. Ik raad deze spijkerbroek dan ook aan voor iedere vrouw die zich sexy wil voelen.

Verder ben ik ook echt te spreken over de goede kwaliteit die Jacob Cohen altijd te bieden heeft. Ze maken namelijk gebruik van Kurabo (denim van premium kwaliteit, geïmporteerd uit Japan) en de jeans worden vervolgens met de hand gemaakt in Italië. De combinatie tussen Japanse kwaliteit en Italiaans vakmanschap maakt van elke Jacob Cohen jeans echt een feestje om te dragen! Karubo denim wordt ook alleen maar mooier naarmate je het vaker draagt, dus je bent verzekerd van jarenlang draagplezier. De stof krijgt door de tijd heen een eigen karakter en dit maakt elke spijkerbroek weer bijzonder. Doordat alles met de hand gemaakt is en de denim-stof een eigen wassing heeft, is geen enkele Jacob Cohen jeans dus hetzelfde!

Ik ben zo tevreden met mijn aankoop bij Pauw.com dat ik erover zit te denken om nog een Jacob Cohen jeans aan te schaffen. Ik denk dat ik dan voor het model Kimberly Skinny in een lichtblauwe wassing ga, want deze had ik ook gepast en zat net zoals de Jocelyn heel mooi. Aangezien ik de Jocelyn al bijna iedere dag aanheb, lijkt het me een goede investering om nog een broek van dit merk te kopen. Zo kan ik lekker afwisselen tussen een donkerblauwe en lichtblauwe spijkerbroek en zit ik dus nooit zonder mijn favoriete jeans!