Hippe kraamcadeaus? Geboorteplaatje!

kraamcadeau
Ingrid april 21, 2021 Geen reacties

Het blijft een enorm mooi fenomeen. De geboorte van een kindje. Kleine baby’s zijn enorm lief en schattig. Al helemaal als er een kleintje geboren wordt bij een bekende. Het is dan ook leuk om op kraamvisite te gaan. Echter kan je hier niet met lege handen aankomen. De meeste mensen komen nog altijd met een standaard papieren geboortekaartje aan. Deze kaartjes zijn bij elke boekenwinkel of supermarkt te koop. Echter is het leuk om een speciaal en onvergetelijk geboortekaartje als cadeau te geven. Zelf heb ik een gepersonaliseerd geboorteplaatje gegeven bij de geboorte van mijn neefje. Je denkt misschien: een geboorteplaatje? Ja! Een geboorteplaatje. Via geboorteplaatje.nl is het mogelijk om een hip kraamcadeau te bestellen met naam en foto. Dit is weer eens wat anders dan een kaartje.

Wat is een geboorteplaatje?

Wat is dat nu eigenlijk? Een geboorteplaatje. Een geboorteplaatje is een bijzondere manier om een kraamcadeau te geven bij een geboorte. Het is eigenlijk een soort geboortetegel. Het plaatje is mogelijk om te personaliseren. Denk hierbij aan een foto van het pasgeboren kindje. Ook is het mogelijk om de naam en geboortedatum op het plaatje te zetten. Ik dacht dat het zelfs mogelijk was om een klein stukje tekst op het plaatje te laten zetten! Het plaatje bestaat uit een mooie houten ondergrond. Op die houten ondergrond staat een glazen plaatje. Dit is het gedeelte van het cadeau dat je kan personaliseren. Op dit glazen plaatje kan je zoals hierboven genoemd een foto van de pasgeboren baby zetten. Onder de foto, zal een naam in mooie, grote witte letters worden geschreven.

Wanneer jij ook graag een persoonlijk geboorte cadeau wilt geven, is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website van geboorteplaatje. Op de website is het heel eenvoudig om een plaatje te kopen. Wanneer je de website opent, zal je meteen enkele voorbeelden zien van geboorteplaatjes. Dit kan een extra bevestiging zijn. Dat was het voor mij in ieder geval wel. Wanneer je iets naar beneden scrolt kan je zelf beginnen met het ontwerpen van je eigen geboorteplaatje. Dit kan tegen een prijs van 19 euro. Dit geld betaal je uiteraard pas bij het afrekenen van je cadeau. Naar mijn mening is een prijs van 19 euro een goede deal. Je betaald geen hoofdprijs voor toch fantastisch cadeau. De afmetingen van bijvoorbeeld het glas en houten plaatje zijn allemaal terug te vinden op de website.

De website is naar mijn mening enorm makkelijk en gebruiksvriendelijk. Bij vragen is het mogelijk om contact op te nemen. Daarnaast is het erg makkelijk om je bestelling te betalen. Bij geboorteplaatje.nl is het namelijk mogelijk om met veel betaalmethodes te betalen. Denk aan Ideal, Paypal, Visa, Master card en zelfs Apple pay. Na het bestellen zal je bestelling binnen 4 tot 5 dagen bij jou thuis worden bezorgd.

Origineel en persoonlijk kraamcadeau

Al met al lijkt het mij duidelijk dat dit een zeer origineel en persoonlijk kraamcadeau is. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat het cadeau enorm is de smaak is gevallen. Niks is leuker dan een gepersonaliseerd cadeau te krijgen bij de geboorte van je dierbare kindje. Ik ben zeker van plan om in de toekomst nog meer plaatjes via geboorteplaatje.nl te bestellen. Voor mij is het enorm mooi om mensen blij te maken. Hier helpt het geboorteplaatje zeker bij. Ik raad het dan ook zeker aan om voor jou dierbare mensen een geboorteplaatje aan te schaffen bij de geboorte van een kleine.

Ik denk dat uit mijn review wel blijkt dat ik erg enthousiast ben en het originele geboorteplaatje zeker als kraamcadeau adviseer. Mocht je nog vragen hebben raad ik nogmaals aan eens een kijkje te nemen op de geboorteplaatje.nl.