De leukste familiecamping in de Veluwe!

familiecamping
Ingrid december 31, 2019 Geen reacties

Een camping in de Veluwe is de ideale plek voor een leuke familievakantie vol plezier. Neem nu bijvoorbeeld camping Apeldoorn de Helfterkamp.nl. Deze familie-vriendelijke en kleinschalige camping ligt midden in de mooie natuur, maar in no time ben je ook in de gezellige steden Apeldoorn of Deventer.

Familiecamping met veel faciliteiten

Op camping de Helfterkamp zijn allerlei handige faciliteiten te vinden waar je als gezin gebruik van kunt maken. Eigenlijk hoef je de camping niet af om lekker van je vakantie te genieten, want op de camping zelf is al genoeg te zien en te doen! Zo zijn er allerlei speel- en sportvelden en een honden-losloopgebied te vinden waar je met je gezin (én trouwe viervoeter) de hele dag plezier kunt hebben. Speciaal voor de kleintjes is er ook een animatieteam aanwezig dat voor de leukste entertainment zorgt. Verder kun je op de Helfterkamp ook genieten van een kinderboerderij, speelweide, beek, kikkerpoel en dassenburcht, dus vervelen is er niet bij. Uiteraard is de camping ook voorzien van hygiënische en moderne sanitaire ruimtes en een winkeltje waar je allerlei handige benodigdheden kunt kopen. Extra tip: maak tijdens je verblijf ook gebruik van de broodjesservice op de camping. Als je de avond van tevoren doorgeeft wat voor soort brood je graag wilt, dan wordt dit de ochtend erna (versgebakken door de plaatselijke bakker in Vaassen) bij jou afgeleverd!

Ontdek de mooie omgeving

Bij de receptie kun je fietsen huren en dat is zeker aan te raden als je zo midden in de natuur zit! De camping Apeldoorn is namelijk ook een wandel- en fietsknooppunt voor allerlei mooie routes die uitgezet zijn door de Veluwe. Zo kun je bijvoorbeeld een route volgen waar je wild of bijzondere vogels kunt spotten. Hike of mountainbike door de uitgestrekte weilanden en dichtbegroeide bossen en kom helemaal tot rust in de natuur. Verder is een dagtrip naar nabijgelegen steden zoals Apeldoorn, Deventer of Harderwijk ook makkelijk te doen vanuit de camping. Je kunt in de familievakantie dus de rustige natuur en de gezellige buurtsteden met elkaar combineren en elke dag weer iets leuks ondernemen!