Caruso blazer voor iedere gelegenheid

Caruso blazer
Ingrid december 3, 2019 Geen reacties

Voor mijn zakelijke garderobe slaag ik altijd bij Pauw.com. Hier koop ik namelijk vaak blazers van het Italiaanse Caruso, echt mijn lievelingsmerk wanneer het op jasjes aankomt! Ik heb hier daarom ook laatst weer een mooie blazer besteld waar ik heel blij mee ben. Het is een blauw exemplaar van 100% wol en ik draag hem zowel op mijn werk als in mijn vrije tijd.

Een van de redenen waarom ik groot fan van Caruso ben, is vanwege de Italiaanse stijl en kwaliteit. Ik houd namelijk heel erg van die klassieke look van een goed verzorgde man met mooie kleding aan. Caruso streeft deze look ook altijd na bij het ontwerpen van kleding. Zo heeft de blauwe wollen blazer die ik heb besteld ook een tijdloos design. Het jasje heeft bijvoorbeeld een twee-knoopssluiting, opgestikte zakken, hoornen knopen en zijsplitten en dit zijn typische dingen die je bij klassieke blazers ook vaak ziet. Toch is de blazer absoluut niet oubollig! De blazer heeft juist een moderne twist gekregen door de slanke pasvorm. Dit zorgt er tevens voor dat de blazer goed afkleedt en erg flatteus is. Als je dus bijvoorbeeld een bierbuikje hebt, dan is dat helemaal geen probleem met deze Caruso jas want je lijkt dan toch slanker door de snit. Ik ben hier zelf natuurlijk ook erg blij mee, want zo voel ik me toch zelfverzekerd met de blazer aan!

Naast het mooie design ben ik ook enorm tevreden over de kwaliteit van de Caruso blazer. Hij is namelijk heel mooi afgewerkt en je ziet dat er veel aandacht besteed is aan details. De blazer is verder gemaakt van 100% wol, dus hij is ook nog eens lekker warm. Voor mijn werk moet ik er representatief gekleed uitzien en als ik met de auto naar mijn klanten ga, dan moet ik er natuurlijk ook tiptop uitzien. Ik doe dan vaak geen “echte” jas aan, omdat ik dat maar onhandig vind. De wollen blazer van Caruso is dan echt perfect! Hij is namelijk netjes genoeg om boven een pantalon aan te doen, maar ook warm genoeg om geen kou te hoeven lijden als je verder alleen een overhemd aanhebt. Verder trek ik de blazer vaak aan als tussenjas, want daar is hij ook heel geschikt voor. Je kan de jas smart-casual dragen en bijvoorbeeld met een spijkerbroek of chino combineren. Dit maakt de Caruso blazer zeer veelzijdig, dus je krijgt echt waar voor je geld. Ik kan deze Caruso blazer daarom echt aanraden aan iedereen die op zoek is naar een blazer die je altijd kunt dragen. Het is wat mij betreft echt een jas die je nog jarenlang aan kunt doen bij allerlei gelegenheden!