Superleuke Gorilla Wear crop top voor tijdens het sporten gekocht!

crop top
Ingrid juli 17, 2021 Geen reacties

Sporten is mijn grootste hobby en ik ben daarom ook bijna iedere dag in de sportschool te vinden. Ik wil er dan natuurlijk wel leuk uitzien, dus heb ik de laatste jaren geïnvesteerd in een leuke sportgarderobe. Een van mijn favoriete merken is Gorilla Wear. Hier slaag ik namelijk altijd! Vorige keer heb ik ook weer een twisted crop top gekocht en hier ben ik enorm tevreden over.

Veel kleurkeuze

Zoals de naam al zegt, is het model van deze top aan de voorkant iets gedraaid en dit geeft een trendy en speels effect. Ideaal als je eens een keer wat anders wil dan een saaie tanktop of T-shirt! Daarnaast is de twisted crop top in meerdere kleuren verkrijgbaar en ik ben deze keer voor zacht lila gegaan. Ik kleed me namelijk graag met de seizoenen mee en in de zomer vind ik het fijn om veel lichte pastelkleurtjes te dragen. De lila kleur staat goed bij mijn huidskleur en een bijkomend voordeel is dat het me meteen een stuk bruiner doet lijken. In de sportschool heb ik ook al een aantal keer complimentjes gekregen van vreemden, dus deze Gorilla Wear twisted crop top doet veel goeds voor mijn zelfvertrouwen! Naast lila is de top trouwens ook verkrijgbaar in het zwart en ik denk dat ik deze kleur ook ga bestellen. Zwart is namelijk altijd goed en kleed mooi af waardoor ik slanker lijk en dat is natuurlijk ook nooit verkeerd!

Goede pasvorm

Naast de mooie kleur heeft de twisted crop top ook een prachtige pasvorm. Het sluit goed aan om mijn lichaam en benadrukt je taille en borsten op een goede manier. De top valt gewoon op maat, maar er staat ook een maattabel op GorillaWear.com als je het zeker wil weten. Ik vind het model van deze Gorilla Wear crop top erg elegant en sexy tegelijk. Zoals bij alle crop tops heb je een blote buik, maar aan de achterkant valt de top gewoon normaal en over je rug heen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij omhoog kruipt als je bijvoorbeeld burpees aan het doen bent.

Superleuk te combineren met andere items

De Gorilla Wear lila twisted crop top is goed te combineren met andere items uit mijn kast. Dit vind ik erg belangrijk, want ik houd ervan om te mixen en matchen. Ik ben daar erg creatief in, maar dan moet ik natuurlijk wel kledingstukken hebben die onderling goed bij elkaar passen. Ik denk dat deze crop top een goede aankoop is als je normaal altijd neutrale kleuren draagt, maar voorzichtig een overstap naar een meer kleurrijke sport-outfit wil maken. De lila kleur laat zich heel goed combineren met andere pastelkleuren zoals babyblauw en lichtroze, maar het staat ook mooi bij basiskleuren zoals wit en zwart.

Kwaliteit om naar huis te schrijven!

Tenslotte ben ik erg tevreden over de kwaliteit. Niet alleen van deze crop top, maar ook van andere stukken van Gorilla Wear. Alle items die ik van dit merk heb, gaan jaren mee, ook na tig keer wassen. Ik stop mijn sportkleding na één keer dragen eigenlijk al in de wasmachine omdat ik enorm veel zweet en tot nu toe is alles er goed uit gekomen. In de crop top zit een beetje stretch, maar hij rekt niet uit en blijft goed in model zitten. Zeker voor de prijs van nog geen € 30 vind ik het echt een topaankoop! Ik raad Gorilla Wear echt aan als je voor normale, eerlijke prijzen er leuk uit wil zien in de sportschool. Je betaalt hier nooit onnodig teveel voor kwaliteit en design.